学会等発表 - 長谷川 靖

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  1. ホタテガイ外套膜の摂取はインスリン抵抗性を引き起こす

    長谷川靖、高橋琴、今野喜和子、板垣大介,日本水産学会,日本水産学会予稿集,2017年03月26日

  2. カルシウムの過剰摂取は記憶障害を引き起こす

    井上達郎、富士達哉、長谷川靖,日本農芸化学会,日本農芸化学会プログラム,2017年03月16日

  3. Nacre extract imorives scopolamine induced memory impairments

    Tatsuya Fuji,JSED,Joint seminar on environmental science and disaster mitigation research 2017,2017年03月,muroran

  4. ホタテガイ外套膜上皮組織に存在する毒性物質の評価

    板垣大介・長谷川千尋・長谷川靖,日本水産学会,日本水産学会予稿集,2016年09月08日

  5. Feeding lignosulfonic acid to diabetic KK-Ay mice suppresses increase of blood glucose level.

    Erina Nakagawa, Yukiya Kadota, Satoshi Kawaminami, Yasushi Hasegawa*,EPAM2016,EPAM2016,2016年09月01日,muroran

  6. リグニンスルホン酸の脂肪前駆細胞(3T3-L1)に対する分化促進作用と2-デオキシグルコースの取り込み促進作用

    中川絵利奈,門田有輝也,川南諭,長谷川靖,日本食品科学工学会,日本栄養・食糧学会予稿集,2016年08月25日

  7. MK-801により誘発した自発運動に対するホタテガイ貝殻抽出液の効果

    井上達郎、藤田美穂、川南諭、長谷川靖,マリンバイオテクノロジー学会,マリンバイオテクノロジー学会予稿集,2016年05月28日

  8. ホタテガイ外套膜上皮組織を食べることで生じる毒性の評価

    長谷川靖、長谷川千尋,日本水産学会,日本水産学会予稿集,2016年03月26日

  9. Effects of scallop shell extract on scopolamine-induced memory impairment and MK801-induced locomotor activity

    Tatsuro Inoue, Miho Fujita, Satoshi Kawaminami, Yasushi Hasegawa,Joint Seminar on environmental science and disaster mitigation research,Joint Seminar on environmental science and disaster mitigation research2017,2016年03月11日,日本国

  10. Effective utilization of fishery waste materials produced from Hokkaido

    A. Torita, K. Hara,C. Okawa, and Y. Hasegawa ,Joint Seminar on Environmental Science and Disaster Mitigation Research 2011,2011年03月

  11. Identification of human skin fibroblast cell growthfactor romthe scallop shells

    T. Hori, A. Torita, and Y. Hasegawa,Joint Seminar on Environmental Science and Disaster Mitigation Research 2011,2011年03月

  12. Scallop shell extract inhibits differentiation of 3T3-L1preadipocyte cells

    Kazumi Satoh1, Miku Katagawa1, and Yasushi Hasegawa,Joint Seminar on Environmental Science and Disaster Mitigation Research 2010,2010年,muroran

  13. Isolation and identification of human skin fibroblast cells growth factor from scallop shells.

    Akanetorita, Naomi Yosetani, Yasushi Hasegawa,Joint Seminar on Environmental Science and Disaster Mitigation Research 2010,2010年

  14. ホタテガイ貝殻ちょうつがいに含まれる成分の同定

    李麗華、長谷川靖,日本水産学会,日本水産学会,2010年

  15. ホタテガイ貝殻の新規利用法

    長谷川 靖,日本水産学会 北海道支部会,日本水産学会 北海道支部会,2010年

  16. ホタテガイ貝殻抽出液中に含まれる90kDaタンパク質の精製とその構造・機能

    小野裕基、高橋浩司、三津橋拓也、堀智彦、,日本水産学会 北海道支部会,日本水産学会 北海道支部会,2010年

  17. ホタテガイ貝殻抽出液に見出したプロテアーゼ活性

    福田学、長谷川靖,日本水産学会,日本水産学会,2010年

  18. Isolation and purification of a matrix protein from scallop shell

    Kohji Takahashi, Yasushi Hasegawa,Joint Seminar on Environmental Science and Disaster Mitigation Research 2009,2009年

  19. Isolation and identification of human skin fibroblast cells growth factor from organic components in the scallop shells.

    Akane TORITA, Naomi YOSETANI, Yasushi HASEGAWA,International Seminar on Resources, New Energy, Environment and Disaster Mitigation,2009年,中華人民共和国

  20. Isolation and identification of human skin fibroblast cells growth factor from organic components in the scallop shells.

    Akane TORITA, Naomi YOSETANI, Kouji TAKAHASHI, Yasushi HASEGAWA,・ Joint Seminar on Environmental Science and Disaster Mitigation Research 2009,2009年

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