Papers - Kamimura Hironobu

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  1. Changes of the thermograph in the face after intakes of lower and higher palatable soups

    上村浩信 佐々木春喜 横井聖宏,Jpn.J.Taste Smell Res.,vol.22,(3),(p.287 ~ 290),2015.12

  2. 日常生活におけるニオイの影響について

    上村浩信,香料,(265),(p.39 ~ 50),2015.03

  3. Effects of soup temperature on calculation tasks and physiological factors

    上村浩信、武田一彦、御堂直樹、横井聖宏,Jpn.Taste Smell Res.,vol.21,(3),(p.249 ~ 252),2014.12

  4. Psycho-physiological Responses to Mental Arithmetic with Temporal Aroma Presentation

    小池貴行, 山田弘司, 金木則明, 上村浩信,Journal of Japan Society of Kansei Engineering,vol.12,(1),(p.229 ~ 237),2013

  5. Pleasant odor reduces brain activity and enhances behavioral performance during word-color Stroop task in Kanji scripts: A multi-fiber NIRS study

    Koike, T., Yamada, H., Kaneki, N., and Kamimura, H.,International Journal of Computer Information Systems and Industrial Management Applications,vol.4,(p.687 ~ 694),2012

  6. 呼気情報からの腎疾患診断支援を目指したニオイセンサーシステムについて

    阿部克成、小池貴行、佐々木春喜、上村浩信、金木則明,日本味と匂学会誌,vol.19,(3),(p.489 ~ 492),2012

  7. 体表面温度からみたニオイ嗜好性が異なる被験者に対する36℃(不感温度)および40℃における足浴時のペパーミント香とラベンダー香の影響

    上村浩信,鈴木修平,金木則明,日本味と匂学会誌,vol.19,(3),(p.449 ~ 452),2012

  8. Determination of favorite wine from comparison of wine aroma attribute

    Koike, T., Kamimura, K., Shimada, K., Yamada, H., and Kaneki, N,Kansei Engineering International Journal,vol.11,(1),(p.41 ~ 51),2012

  9. 風味の異なる栄養等価スープ摂取時における順序効果からみた代謝への影響

    高橋大地,上村浩信,金木則明,日本味と匂学会誌,vol.18,(p.357 ~ 360),2011.12

  10. 暗算課題中の心理・生理状態への香り提示の効果

    小池貴行,山田弘司,金木則明,上村浩信,日本味と匂学会誌,vol.18,(p.587 ~ 590),2011.12

  11. 熱・呼吸代謝からみた足浴時(36℃:不感温度と40℃)におけるペパーミント香の影響

    上村浩信,金木則明,鈴木修平,日本味と匂学会誌,vol.18,(p.551 ~ 554),2011

  12. 風味の異なる栄養等価スープ摂取時における脳血流および呼吸循環器に及ぼす影響

    鈴木修平,上村浩信,御堂直樹,村田僚美,金木則明,日本味と匂学会誌,vol.18,(p.361 ~ 364),2011

  13. The Performance and Physical Responses During the Digit Cancellation Task with Grapefruit and Skatole Odor Presentation

    Yamada, H., Kamimura, H., Kaneki, N., and Koike, T.,International Journal of Computer Information Systems and Industrial Management Applications,vol.13,(p.66 ~ 68),2011

  14. Evaluation of food freshness and locality by odor sensor

    Koike, T., Shimada, K., Kamimura, H., and Kaneki, N.6.,Kansei Engineering International,vol.36,(7),(p.119 ~ 124),2011

  15. 脳波と脳酸素飽和濃度を用いた数字ストループ課題実施中の間欠的ニオイ呈示の影響

    小池貴行,山田弘司,金木則明,上村浩信,日本味と匂学会誌,vol.17,(3),(p.251 ~ 254),2010

  16. 風味の異なる栄養等価スープにおける代謝への影響

    笠井雅貴,上村浩信,御堂直樹,村田僚美,金木則明,日本味と匂学会誌,vol.17,(3),(p.251 ~ 254),2010

  17. 安静時における異なるニオイと呼吸法が呼吸代謝応答に及ぼす影響

    海野智裕,上村浩信,金木則明,日本味と匂学会誌,vol.17,(3),(p.441 ~ 444),2010

  18. 足浴時におけるラベンダー香が生体に与える影響

    上村浩信,金木則明,山田弘司,魚住超,佐々木春喜,日本味と匂学会誌,vol.17,(3),(p.449 ~ 452),2010

  19. Effects of Pleasant and Unpleasant Odors on the Respiratory Metabolism during the Recovery Period after Moderate Exercise

    Hironobu Kamimura. Noriaki Kaneki and Kohji Shimada,THE JOURNAL OF THREE DIMENSIONAL IMAGES,vol.23,(3),(p.36 ~ 39),2009

  20. 数字抹消課題中のニオイ呈示に伴う緊張状態と認識活動の生理学的反応

    小池 貴行、山田 弘司、上村 浩信、島田 浩次、金木 則明,日本味と匂学会誌,vol.16,(3),(p.617 ~ 620),2009

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